firmahodaj.com
Read More
Blog

Marka shekullore e verërave Vicente Gandia pjesë e tregut shqiptar nëpërmjet Hodaj Shpk

Vicente Gandia është një verari shekullore e themeluar në Valencia në 1885 dhe tani menaxhohet nga brezi i 4-të i familjes Gandia. Drejtuesit aktualë mbeten besnikë ndaj vlerave themelore të saj, kontribuimin në përparimin dhe...

Read more

Read More
Blog

Hodaj Shpk një nga kompanitë kryesore të distribucionit në tregun vendas dhe rajonal

Firma Hodaj është kompani tregtare me përvojë mbi 25 vjeçare në furnizimin dhe shpërndarjen e produkteve në tregun vendas, rajonal dhe më gjërë. Të jemi plotësisht të përkushtuar ndaj nevojave të klientëve tanë, kemi pasion dhe...

Read more

Read More
Blog

Gullón një nga prodhuesit kryesorë të biskotave vjen në tregun shqiptar nën ekskluzivitetin e Hodaj Shpk

Galletas Gullón është një nga prodhuesit kryesorë të biskotave në Evropë dhe ndër grupet kryesore ushqimore në Spanjë. E themeluar në vitin 1892, Gullón është rritur me shpejtësi për t'u bërë lider  për Spanjën...

Read more