firmahodaj.com
Blog

Marka shekullore e verërave Vicente Gandia pjesë e tregut shqiptar nëpërmjet Hodaj Shpk

Vicente Gandia është një verari shekullore e themeluar në Valencia në 1885 dhe tani menaxhohet nga brezi i 4-të i familjes Gandia.

Drejtuesit aktualë mbeten besnikë ndaj vlerave themelore të saj, kontribuimin në përparimin dhe mirëqenien e shoqërisë dhe është e përkushtuar ndaj cilësisë dhe novacionit pa harruar traditën e verës të paraardhësve tanë.

Vicente Gandia është  një markë e konfirmuar  në tregun ndërkombëtar. Sot verërat e tyre janë prezente  në më shumë se 90 vende të botë dhe  në 5 kontinente. Në tregun shqiptar kompania prezantohet nëpërmjet distribucionit eskluziv  nga ana e kompanisë Hodaj Shpk.

Vicente Gandia konsiderohet veraria më e madhe në Valencia. Në vitin 2014, Vicente Gandias iu dha çmimi si “Prodhuesi më i mirë spanjoll i verës” nga agjencia ndërkombëtare prestigjoze AWC Vienna. Vicente Gandia u përfshi në të njëjtin vit,  si një nga 50 kantinat më të mira në botë.

Për më shumë ju mund të shikoni llojërat e verërave