Read More
Blog

Gullón një nga prodhuesit kryesorë të biskotave vjen në tregun shqiptar nën ekskluzivitetin e Hodaj Shpk

Galletas Gullón është një nga prodhuesit kryesorë të biskotave në Evropë dhe ndër grupet kryesore ushqimore në Spanjë. E themeluar në vitin 1892, Gullón është rritur me shpejtësi për t'u bërë lider  për Spanjën...

Read more