BASHKËPUNIME

Për  informacion apo kërkesë për bashkëpunim  ju mund të na kontaktoni nëpërmjet adresës zyrtare elektronike:

  FIRMA HODAJ Shpk

  Firma Hodaj është një kompani shpërndarjeje e vendosur në Tiranë, e themeluar në vitin 1990, dhe një nga kompanitë më të rëndësishme për tregun shqiptar dhe atë rajonal. Ne jemi të hapur për bashkëpunime dhe për çdo  informacion ju mund të na kontaktoni duke përdorur ndonjë nga mënyrat e kontaktit  të mëposhtëm:

  FORMAT E KONTAKTIT

  Autostrada Tiranë- Durrës, Km 5, Tiranë 1001, Shqipëri

  +355(0) 69 20 31 008

  [email protected]

  www.firmahodaj.com

  Mund të na ndiqni në rrjetet sociale