Galletas Gullón është kompani e njohur spanjolle, themeluar më 1892. E fokusuar në prodhimin e biskotave dhe produkteve të drithërave. Hodaj Shpk është distributori ekskluziv që nga viti 2004 në tregjet e Shqipërisë, Malit të Zi dhe Kosovës.

Shiko produktet

Dulcesol është ndër kompanitë më të mëdha spanjolle në prodhimin e mini kekëve dhe ëmbëlsirave. Firma Hodaj është distributori ekskluziv i Dulcesol që nga viti 2016 në tregjet e Shqipërisë, Malit  Zi dhe Kosovës

Shiko produktet

Vidal është kompania më e madhe spanjolle e përkushtuar që nga themelimi i saj në vitin 1960 në prodhimin e produkteve të karameleve. Firma Hodaj është distributori ekskluziv i Vidal për tregun shqiptar që nga viti 2016

Shiko produktet

Calnort është kompania më e madhe spanjolle e dedikuar për prodhimin e produkteve të dehidratuara si supë, kremra, pils dhe embëlsirave. Firma Hodaj është distributori ekskluziv i Calnort që nga viti 2016 për tregun e Shqipërisë dhe Malit Zi

Shiko produktet

Pastaricco është një nga prodhuesit  më të mëdhenj të makaronave në Evropë. Firma Hodaj është distributori ekskluziv i Pastariccos që nga viti 2012 për tregun e Shqipërisë dhe Malit  Zi

Shiko produktet

Marisma është marka më e njohur e produkteve të orizit  dhe bishtajoreve. Firma Hodaj mban aktualisht të drejtat e shpërndarjes së produkteve për tregun shqiptar

Shiko produktet

Vicente Gandia është një verari shekullore e themeluar në Valencia në 1885. Produktet e saj gjenden në 90 shtete dhe në 5 kontinente. Në tregun shqiptar Hodaj Shpk është distributori ekskluziv

Shiko produktet

La Bella  është markë e njohur për  produktet e konservuara dhe produktet e thata në tregun shqiptar. Firma Hodaj zotëron  të drejtat e shpërndarjes në tregun shqiptar dhe në rajonin e ballkanit.

Shiko produktet

La Doria është një markë e njohur në prodhimin e produkteve të lëngjëve në Itali. Firma Hodaj është distributor i produkteve të markës La Doria që nga viti 2013 për  tregun e shqiptar

Shiko produktet

Cidacos është kompania më e madh spanjolle e  dedikuar në prodhimin e produkteve të perimeve të konservuara. Firma Hodaj është distributori ekskluziv i Cidacos që nga viti 2010 për tregun Shqiptar

Shiko produktet

Burmar është një kompani e njohur spanjolle specializuar që nga themelimi i saj në prodhimin e produkteve të karameleve. Firma Hodaj është distributori ekskluziv i Burmarit që nga viti 2016 për tregun shqiptar

Shiko produktet

Aceitunas Guadalquivir, e vendosur në Sevilja, Spanjë,  e themeluar në vitin 1962. Sot është një nga pesë kompanitë më të mëdha të ullirit në botë. Firma Hodaj aktualisht shpërndan produktet e saj në të gjithë tregun shqiptar

Shiko produktet

Maxwell është markë e njohur sa i përket produkteve të drithërave në tregun shqiptar. Firma Hodaj mban aktualisht të drejtat e shpërndarjes në tregun shqiptar dhe në rajonin e Ballkanit

Shiko produktet

Riojavina është një prodhues spanjoll i produkteve të uthullës. Firma Hodaj është distributori ekskluziv i Riojavinës që nga viti 2012 për tregun  shqiptar

Shiko produktet

Lacasitos është prodhuesi më i madh spanjoll i dedikuar në prodhimin e produkteve me  çokollatë për fëmijët. Firma Hodaj është distributori ekskluziv i Lacasitos që nga viti 2015 për tregun shqiptar

Shiko produktet

Dulcinea është prodhuesi më i madh spanjoll i dedikuar në prodhimin e produkteve me  çokollatë për të rritur. Firma Hodaj është distributori ekskluziv i  Dulcineas që nga viti 2015 për tregun shqiptar

Shiko produktet

C&D Foods është një kompani shumëkombëshe e dedikuar në prodhimin e produkteve ushqimore për kafshët. Firma Hodaj është distributori ekskluziv  për tregun shqiptar që nga viti 2015

Shiko produktet