Read More
Blog

Hodaj Shpk një nga kompanitë kryesore të distribucionit në tregun vendas dhe rajonal

Firma Hodaj është kompani tregtare me përvojë mbi 25 vjeçare në furnizimin dhe shpërndarjen e produkteve në tregun vendas, rajonal dhe më gjërë. Të jemi plotësisht të përkushtuar ndaj nevojave të klientëve tanë, kemi pasion dhe...

Read more