Sign in close
Create an Account
Shopping cart close

Shkrime

Njoftime

Njoftim punësimi: Punonjës magazine në Tiranë


Hodaj shpk eshte nje firme tregtare me experience mbi 20 vjecare ne tregun shqiptar. Aktiviteti i kompanise eshte import-eksport i produkteve ushqimore,kozmetike,veshje si dhe prodhim detergjenti. Ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te saj kerkon te punesoje:Punonjes magazine

Përmbledhja e Pozicionit:

Është përgjegjës për nxjerrjen e porosive,sistemimin e magazines.

Detyra dhe Përgjegjësi:

  • Nxjerr porosite e klienteve
  • Sistemon mallin ne magazine duke u kujdesur per cilesine e tij, renditjes sipas datave te skadencave
  • Ndihmon magazinierin per mbarevajtjen e punes se magazines.

Kriteret:

  • Mosha e kerkuar mbi 25 vjec
  • Preferohet me eksperience pune.
  • Te jete person korrekt, i ndergjegjshem dhe i gatshem per pune.

Personat e interesuar te dergojne cv ne emailin: [email protected]

Faleminderit!
Departamenti Finances
Hodaj Company
Tel: 00355697061669
Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km 5, Yrshek, Tirane

Scroll To Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.