Sign in close
Create an Account
Shopping cart close

Shkrime

Njoftime

Njoftim punësimi: Agjent Shitje per zonen Elbasan

Hodaj shpk eshte nje firme tregtare me experience 20 vjecare ne tregun shqiptar. Aktiviteti i kompanise eshte import-eksport i produkteve ushqimore dhe kozmetike. Hodaj Shpk kerkon te punesoje: Agjent Shitje per Elbasanin.

Kualifikimet / Kërkesat

  1. Te pakten 1 vit eksperincë pune ne shitje.
  2. Të zotërojë patentë të klasit B.
  3. Të njohë mirë zonat e Elbasanit (përbën avantazh).
  4. Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe negocim.

Puna perfshin marrjen e porosive neper kliente, te sjelle kliente te rinj ne kompani, te rrise gamen e produkteve tek klientet ekzistues, te rrise nivelin aktual te shitjeve.
Sqarim*Porosite shperndahen nga shofere.

Departamenti Finances
Hodaj Company
Tel: 00355697061669
Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km 5, Yrshek, Tirane
Scroll To Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.