Njoftime

Njoftim punesimi: Shitese ne dyqan veshjesh

Hodaj shpk eshte nje firme tregtare me experience 20 vjecare ne tregun shqiptar. Aktiviteti i kompanise eshte import-eksport i produkteve ushqimore,veshje dhe kozmetike. Ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te saj ne fushen e veshjeve kerkon te punesoje:

Shitese ne dyqan veshjesh

Kerkesat e punes:

  • Te kete ekperience te ngjashme.
  • Te jete person i sjellshem dhe energjik.

 

Personat e interesuar mund te dergojne Cv me subjekt “Shitese” ne adresen e email-it [email protected]

Kandidatet e perzgjedhura do te njoftohen per interviste.