Njoftime

Njoftim punësimi: Ekonomiste

Kerkohet nje Ekonomiste me eksperience per procesin e faturave te shtijes, hedhjen e vepimeve arke-banke, rakordimin e klienteve dhe te tjera mbeshtetese te departamentit te finances.

Kualifikime/ Kerkesa:

• Te jene diplomuar ne nje nga deget e Fakultetit te Ekonomise.
• Te jene perdorues te mire te programit Alpha Web
• Te jene perdorues te mire te programeve te paketes Ms Office (vecanerisht Excel-i)
• Te jene te mireorganizuar dhe te sakte.

Te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre ne adresen e e-mailit : [email protected]
Ju lutemi percaktoni postin e punes per te cilin aplikoni tek subjekti.
Kontakt: 0697061669