Njoftime

Njoftim punësimi: Agjent Shitje per zonen zonen Durrës

Hodaj shpk eshte nje firme tregtare me experience 20 vjecare ne tregun shqiptar.
Aktiviteti i kompanise eshte import-eksport i produkteve ushqimore, kozmetike, detergjente dhe veshje.
Hodaj Shpk kerkon te punesoje : Agjent Shitje per zonen zonen Durrës
Kualifikimet / Kërkesat

1 – 2 vjet eksperincë pune ne shitje.
Arsimimi preferohet te jete i mesem dhe perparesi ka arsimi i larte
Të zotërojë patentë të klasit B.
Të njohë mirë zonen dhe te jete banor i asaj zone.
Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe negocimi.
Te jete korrekt ne lidhje me punen

Kompania Hodaj ofron:
1. Nisjen e një marrëdhënieje pune afatgjatë, të karakterizuar nga qëndrueshmëria dhe në përputhje të plotë me Kodin e Punës;
2. Pagë mujore stimuluese dhe mundesi rritje ne baze te performances
3. Atmosferë bashkëpunuese dhe mbështetje që lehtëson synimin për rritje profesionale

Faleminderit!
Departamenti Finances
Hodaj Company
Tel: 00355697061669
Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km 5, Yrshek, Tirane

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *