PORTOFOLI PRODUKTEVE

PRODUKTE ESKLUZIVE

Përkushtimi ndaj nevojave të klientëve tanë, pasioni dhe serioziteti kanë mundësuar ofrimin e një portofoli të gjërë produktesh për tregun vendas dhe më gjërë

FIRMA HODAJ SHPK DISTRIBUTOR EKSLUZIV

Vicente Gandia është një verari shekullore e themeluar në Valencia në 1885 duke iu përkushtuar cilësisë, inovacionit dhe ruajtuar të pandryshuar traditën. Produktet e saj gjenden në 90 shtete dhe në 5 kontinente. Në tregun shqiptar Hodaj Shpk është distributori eksluziv

MARKAT MË TË NJOHURA

MARKA GLOBALE

Falë suksesit dhe bashkëpunimeve afatagjata u kemi mundësuar klientëve tanë ofrimin e disa prej markave më të njohura globale
BLOG & ARTIKUJ

NJOFTIME & INFORMACION

Informacione rreth eventeve të organizuara, zgjerimit të portofolit të produkteve dhe njoftime të kompanisë do të jenë të pasqyruar në kohë reale